Sønderholm-Frejlev Koret

Sønderholm-Frejlev Koret er pastoratets nye kor. Det har eksisteret siden efteråret 2022, og er kommet rigtig godt fra start. Vi er godt 20 mennesker der mødes hver tirsdag aften kl. 19 – 21 i Frejlev Kirkecenter. Her bliver varmet op, sunget igennem, grinet og drukket kaffe. Og vi har plads til mange flere, både kvinder og mænd.

Vores ambition er at synge så godt som vi overhovedet kan, med de stemmer vi har, i et hyggeligt og farverigt fællesskab. De fleste sange synger vi flerstemmigt. For at gøre det nemmere hvis man vil øve sig derhjemme mellem korprøverne, er der mulighed for at lytte til de forskellige stemmer online. Der kræves ingen særlige forudsætninger, heller ikke nodekendskab. Blot lysten til at synge sammen med en skøn gruppe mennesker, og viljen til at udfordre sig selv en lille smule, så vi hele tiden arbejder på at blive endnu bedre. Repertoiret er bredt. Vi synger både salmer, klassisk, folkelige sange og gospel, så er lidt for enhver smag. Det koster ikke noget at være med i koret.

Koret deltager lejlighedsvis i gudstjenester i Sønderholm og Frejlev Kirker, og vi optræder også gerne i andre sammenhænge.

Koret ledes af organist Arne Jørgen Fæø, der gerne svarer på spørgsmål om koret på telefon 53632304, eller på arnejf@gmail.com

Døren står altid åben i Frejlev Kirkecenter tirsdag aften!